Bun venit in lumea mea!

CREEAZA UN CONT INTERNATIONAL

PROCEDURA INTERNATIONALA DE CREARE A UNUI CONT DE FARMASI INFLUENCER

CINE ISI POATE CREA UN CONT DE FARMASI INFLUENCER?

1. Orice persoana de nationalitate romana cu domiciliul in Romania sau cu resedinta stabilita intr-una dintre tarile mentionale mai sus, care doreste sa comande produse Farmasi cu reducere, sa beneficieze de toate avantajele oferite de companie (cadouri, oferte speciale, programe motivationale lunare/anuale) sau sa dezvolte o afacere internationala, toate cu sprijinul si sustinerea mea pe tot parcursul colaborarii.

Acestea sunt tarile unde ne putem dezvolta afacerea Farmasi

ROMANIA - REPUBLICA MOLDOVA - SPANIA - GERMANIA - CANADA - UNITED STATES OF AMERICA - UCRAINA - MEXIC - PORTUGALIA - COLUMBIA - CEHIA - REPUBLICA DOMINICANA - BRAZILIA - SLOVACIA - POLONIA - MAREA BRITANIE

PROCEDURA DE CREARE CONT

1. Confirmati dorinta de inscriere/inregistrare/creeare cont printr-unul dintre butoanele specifice de pe site, apoi sunteti directionati printr-un link catre un formular de inregistrare.

2. Prima optiune este "Selectare tara"... alegeti si bifati tara in care locuiti si doriti sa dezvoltati afacerea Farmasi, iar formularul si intreg site-ul se traduce automat in limba tarii pe care ati bifat-o.

3. Completati mai departe formularul cu toate datele care se cer conform cartii de identitate, nr. de telefon si adresa de email (corecte) configurati o parola personala puternica, personalizati Link-ul de recrutare (ex. www.farmasi.ro/... antonelaroman) si creati contul.

4. Imediat primiti de la companie un email cu codul de acces (cod Farmasi Influencer) pentru tara aleasa.

5. Pentru a intra in contul d-voastra, introduceti in browser adresa tarii pe care ati ales-o ... ex. www.farmasi.ro - pentru Romania (o aveti in email-ul primit de la companie) si dupa ce se deschide site-ul, va autentificati (in dreapta sus) cu adresa de email si parola cu care v-ati inregistrat.

6. Dupa logare/autentificare, aveti acces la toate informatiile de pe site in limba tarii alese si acces la magazinul personal de unde puteti depune comanda oricand doriti.

Ulterior, veti fi contactat/a pentru a va oferi posibilitatea de a face parte din grupurile mele private de colaboratori, unde aveti acces la toate informatiile necesare.

Daca aveti alte intrebari, va rog folositi chat-ul site-ului. Va multumesc!

INFORMATII REFERITOARE LA BENEFICIILE OFERITE DE COMPANIE

Pentru ca fiecare tara are propriile legi si reguli dupa care trebuie sa functioneze o companie, Farmasi ofera colaboratorilor sai o strategie de dezvoltare personalizata, asadar toate informatiile necesare referitoare la beneficiile oferite le veti primi dupa creearea contului de Farmasi Influencer.
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rog sa folositi chat-ul site-ului. Va multumesc!

Farmasi by Antonela Roman
error: Acest continut este protejat!