Bun venit in lumea mea!

CONTACT

Farmasi by Antonela Roman

DESPRE MINE

iMAGINEA FACE CAT O MIE DE CUVINTE!

O LUME FASCINANTA SI PLINA DE PROVOCARI

Bun venit in lumea mea!

   

       Antonela Roman este numele meu si sunt o persoana sociabila, optimista, implicata, ador sa lucrez in echipa si sunt o mare iubitoare de FRUMOS!

       De mica eram fascinata de aceasta lume glamour a femeii frumoase, ingrijite si pretioase, asa ca in anul 2002 am avut primul contact real cu aceasta lume si am semnat primul contract cu o companie de produse cosmetice care implementase sistemul de vanzare directa inca din acea perioada, incepand ca simplu Client, apoi trecand prin toate etapele de dezvoltare ajungand Manager, cu o structuta foarte mare si realizari pe masura.

       In toti acesti ani am acumulat foarte multa experienta atat in vanzari cat si in dezvoltare, iar in anul 2019 am hotarat sa ma alatur acestui proiect minunat Farmasi care de la inceput m-a cucerit cu sistemul relaxat pe care-l adopta ca si companie, calitatea produselor si nu in ultimul rand Planul de marketing care este cel mai bun de pe piata din Romania in acest moment.

       De atunci mi-am format o echipa, sunt intr-o continua dezvoltare si imi doresc sa cunosc oameni noi, cu sau fara experienta care sa mi se alature pentru a creste si dezvolta impreuna o afacere de succes pe termen nelimitat.

       Daca esti tu persoana pe care o caut, client sau dezvoltator, din orice colt al tarii  si crezi ca rezonam in aceasta directie, te astept cu mare drag in echipa mea!!!

Farmasi by Antonela Roman

Numar de telefon

004-0766353920

Locatia

Intorsura Buzaului, jud. Covasna, Romania

Adresa de email

[email protected]

Messinger - whatsapp

Roman Antonela - Folositi numarul de telefon, fara prefix 004

Farmasi by Antonela Roman

mesajul tau

Pentru orice informatie, nelamurire sau sesizare, completati formularul de mai jos cu datele si mesajul d-voastra, apoi apasati butonul TRIMITE. Va voi raspunde in cel mai scurt timp. Multumesc!

Farmasi by Antonela Roman
error: Acest continut este protejat!