Farmasi by Antonela Roman

POLITICA
FARMASI BY ANTONELA ROMAN

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR - GDPR

Se aplica persoanelor care comanda produse direct de pe acest site (clientilor).

Bună tuturor!

In primul rand vreau sa va multumesc pentru interesul acordat produselor Farmasi și pentru o eventuala colaborare ca si Client, sau Farmasi Influencer.

Potrivit Regulamentului European 679/2016 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR), prezentul document este conceput pentru a va ajuta sa intelegeti modul in care colectam, folosim si protejam datele cu caracter personal pe care mi le furnizati atunci cand accesati acest web-site.

In masura in care vreuna dintre sectiuni este disponibila ca interfata pentru a accesa un alt web-site (www.farmasi.ro) in momentul in care il accesati, va rog sa cititi politica de protectie a datelor disponibile pe acel web-site, noi neavand niciun control asupra modului in care detinatorii acelui web-site prelucreaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor si, prin urmare, niciun fel de raspundere.

CE DATE PRELUCRAM, IN CE SCOP SI CAT TIMP?

Acest web-site va pune la dispozitie mai multe sectiuni prin intermediul carora putem intra in legatura si care corespund scopurilor pentru care prelucram datele dumneavoastra:

1 - Formularul de comanda PROMOTII (ocazional);

2 - Formularul de contact, MESAJUL TAU;

1 - Formularul de comanda PROMOTII, se adreseaza acelor persoane care doresc sa beneficieze de RECOMANDAREA MEA sau sa primeasca un catalog gratuit pentru a studia ofertele Farmasi.

* Datele solicitate (nume si prenume, adresa, nr. bl. sc et. ap. localitate, judet, cod postal, telefon, email si URL facebook/whatsapp - optional) sunt utilizate strict pentru a putea contacta persoana in cauza si livra comanda trimisa catre acest site.
* Nu sunt si nu vor fi solicitate date cu caracter personal (cnp, date de card, cont bancar, etc) deoarece plata comenzii se face ramburs in momentul ridicarii coletului de la oficiul postal.
Singura exceptie de la aceasta regula este in cazul in care avem un retur si trebuie sa returnam contravaloarea produsului intr-un cont bancar, dar aceste cazuri sunt izolate si le vom discuta cu clientul la momentul respectiv.

1.A - Pentru optiunile comanda cu PRET REDUS sau PRET STANDARD, inregistrarea se face direct pe site-ul companiei (www.farmasi.ro) prin completarea formularului aferent directionat prin link de pe acest site. Acesta este disponibil la toate categoriile de produse sau oferte gazduite de acest site.

2 - Persoanele care doresc sa-si creeze cont de Client sau Farmasi Influencer, completeaza formularul de inregistrare ales in functie de optiune, apoi acesta este directionat automat prin link pe site-ul oficial al companiei (www.farmasi.ro).

Este foarte important ca datele pe care ni le furnizati, sa fie corecte si actuale ( conform buletinului/cartii de identitate) pentru a nu intampina probleme la livrarea coletelor sau semnarea contractului (dupa caz)

Va rugam sa nu ne furnizati date ce apartin unei alte persoane, sau daca o faceti cu un motiv intemeiat (livrare la o adresa diferita, un cadou surpriza oferit unei rude/prietene/cunostiinta, etc) va rugam sa va asigurati ca ati obtinut in prealabil consimtamantul acesteia pentru a ni le furniza. In cazul in care va trebui sa utilizam datele furnizate pentru a va contacta, iar acestea nu va apartin, va trebui sa informam persoana ale carei Date ne-au fost furnizate despre sursa acestora, adica despre faptul ca acestea ne-au fost furnizate de catre dumneavoastra.

Varsta minima de inregistrare sau plasare de comenzi pe acest site este de 18 ani impliniti. Daca nu aveti aceasta varsta, va rugam sa nu ne furnizati niciun fel de date, respectiv sa nu procedati la completarea diverselor formulare disponibile pe acest web-site, deoarece asumarea consecintelor va apartine d-voastra.


2 - Daca veti intra in contact cu noi prin utilizarea sectiunii “MESAJUL TAU”, vom putea prelucra urmatoarele date:
- nume si prenume, adresa, telefon, email, facebook/mesinger (daca ni se ofera) si informatiile oferite in cuprinsul mesajului pe care ni-l transmiteti si asupra caruia noi nu detinem nicium control.

Scopul prelucrarii acestor Date este de a raspunde intrebarilor sau solicitarilor dumneavoastra, de a va oferi suport si indrumari, de a va furniza orice alte informatii de care aveti nevoie, pentru procesarea comenzilor, livrarea produselor si alte scopuri conexe acestora.


Datele care prin intermediul acestui site, se vor inregistra automat pe site-ul oficial al companiei Farmasi (www.farmasi.ro) prin formularele de inscriere/inregistrare, comenzi cu pret redus, oferte speciale, competitii, programe motivationale, sunt prelucrate de catre Farmasi Cosmetics RO SRL, cu sediul in Str. Dr. Iacob Felix, nr 87, sector 1 Bucurestri, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/2140/2019, cod fiscal 40660260 (“Societatea”) pentru care compania isi asuma toata responsabilitatea colaborarii prin termenii, conditiile, procedurile si politicile de protectie a datelor (vezi sectiunea ACASA a acestui site, in partea de jos a paginii, veti gasi toate informatiile necesare) si binenteles pe pagina oficiala a companiei (www.farmasi.ro).

Ca si colaborator (Farmasi Influencer) al companiei Farmasi si manager al acestui site, respect termenii, conditiile si politica agreata de companie si garantez ca acest site nu retine date personale.
Acestea vor fi prelucrate doar pana la incetarea calitatii dumneavoastra de Client al acestui site si nu vor fi instrainate unei terte persoane/institutii (cu exceptia celor inregistrate de d-voastra pe www.farmasi.ro prin formularele directionate).

Completarea oricarui formular de pe acest site, presupune inplicit ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor in conditiile specificate mai sus.

Va multumesc pentru increderea acordata!

Farmasi by Antonela Roman
error: Acest continut este protejat!