Farmasi by Antonela Roman

TERMENI DE UTILIZARE

Farmasi by Antonela Roman

ACCEPTAREA TERMENILOR PRIN UTILIZARE

Bine a╚Ťi venit pe www.farmasi.ro

Acest Web-site este operat de Farmasi Cosmetics Ro SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Dr. Iacob Felix nr. 87, Felix Office Building, biroul 4, sectiunea 4.4.5, sector 1, avand CUI 40660260, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/2140/2019 (ÔÇťFarmasi","Societatea", "Noi" sau "Noastr─â"). Ace╚Öti Termeni de utilizare ("Termenii" sau ÔÇťAcordulÔÇŁ) guverneaz─â accesul ╚Öi utilizarea Web-site-ului precum si a oric─âror produse, servicii, aplica╚Ťii, puse la dispozi╚Ťie pe sau prin intermediul Web-site-ului, inclusiv paginile web personale ale Farmasi Entrepreneur furnizate prin intermediul site-ului Web-site-ului. Accesul ╚Öi utilizarea Web-site-ului sunt condi╚Ťionate de acceptarea acestor Termeni. Prin accesarea sau utilizarea Web-site-ului sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi ace╚Öti Termeni.

Prin utilizarea acestui Web-site sau f─âc├ónd clic pe "Sunt de acord" sau butoane similare in cadrul acestuia, in calitat de utilizator, sunteti de acord cu Termenii. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu continutul Termenilor, va rugam sa nu utilizati acest Web-site ╚Öi sa nu accesati butoanele disponibile prin care ne furnizati acordul Dvs. in acest sens. Verifica╚Ťi periodic acesti Termeni pentru orice modific─âri pe care le-am aduce, deoarece ne rezerv─âm dreptul de a revizui acesti Termeni. ├Än cazul unei modific─âri a prezentelor Termeni, utilizarea dvs. ulterioar─â a acestui Web-site, dup─â publicarea oric─ârei modific─âri, constituie acceptarea unor astfel de modific─âri. Compania ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a impiedica utilizarea acestui Web-site de c─âtre Utilizator ├«n orice moment, f─âr─â notificare, ╚Öi poate face acest lucru pentru orice ├«nc─âlcare a prezentului Acord.


Daca sunteti consultant Farmasi, alaturi de acesti Termeni, utilizarea acestui Web-site, comandarea produselor, sunt guvernate si de acordul de colaborare incheiat intre Societate si Dvs. si de orice alte politici, proceduri si instructiuni primite de Dvs. din partea Farmasi. De asemenea, daca Societatea va derula campanii promotionale prin intermediul Web-site-ului, acestea vor fi guvernate, suplimentar, de regulile de desfasurare sau regulamentele acestora, publicate de catre Societate cu fiecare astfel de promotie, si disponibile dupa accesarea contului Dvs. de consultant


Trebuie s─â aveti peste 16 ani s─â accepta╚Ťi acest acord ╚Öi s─â utiliza╚Ťi acest Web-site. Daca sunteti consultant, puteti utiliza acest Web-site si comanda produse, potrivit acordului incheiat intre Societate si Dvs. Daca aveti sub 16 ani, va rugam sa obtineti acordul prealabil al autoritatii parintesti sau tutelare pentru navigarea pe acest Web-site.


LICENȚĂ DE A UTILIZA ACEST WEB-SITE


├Än baza acordului Dvs., Societatea v─â acord─â prin prezenta o licen╚Ť─â limitat─â neexclusiv─â ╚Öi netransmisibil─â pentru a utiliza acest Web-site, ├«n strict─â conformitate cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile din prezentul acord. Sunte╚Ťi de acord s─â nu face╚Ťi declara╚Ťii false sau frauduloase pe m─âsur─â ce utiliza╚Ťi acest site. Recunoa╚Öte╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â tot con╚Ťinutul ╚Öi serviciile disponibile pe acest site sunt proprietatea Companiei ╚Öi sunt protejate de drepturile de autor, m─ârci comerciale, m─ârci de servicii, brevete, secrete comerciale ╚Öi alte drepturi ╚Öi legi de proprietate din Romania si europene. Toate drepturile care nu sunt acordate ├«n mod expres ├«n acest document sunt rezervate ├«n totalitate de c─âtre Companie, agen╚Ťii de publicitate ╚Öi de licen╚Ťiere. Sunte╚Ťi de acord s─â pl─âti╚Ťi pentru toate achizi╚Ťiile ╚Öi serviciile utiliz├ónd numele dvs. ╚Öi cardul de credit prin intermediul acestui site, s─â nu contesta╚Ťi astfel de taxe platite potrivit vointei Dvs. si in conformitate cu Termenii si Conditiile Web-site-ului si ale preszentului Acord.


RESTRICȚII DE LICENȚĂ

UTILIZARE

Cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care este permis explicit, sunte╚Ťi de acord s─â nu salva╚Ťi, s─â desc─ârca╚Ťi, s─â t─âia╚Ťi ╚Öi s─â lipi╚Ťi, s─â vinde╚Ťi, s─â licen╚Ťia╚Ťi, s─â ├«nchiria╚Ťi, s─â modifica╚Ťi, s─â distribui╚Ťi, s─â copia╚Ťi, s─â reproduce╚Ťi, s─â transmite╚Ťi, s─â afi╚Öa╚Ťi public, s─â efectua╚Ťi, s─â publica╚Ťi, s─â adapta╚Ťi, crea╚Ťi lucr─âri derivate din materiale de pe acest Web-site. Recuperarea sistematic─â a datelor sau a altui con╚Ťinut de pe acest Web-site pentru a crea sau a compila, direct sau indirect, o colec╚Ťie, o baz─â de date sau un director f─âr─â permisiunea scris─â a Societatii este direct interzis─â. ├Än plus, utilizarea con╚Ťinutului sau a materialelor ├«n orice scop care nu este permis ├«n mod expres ├«n prezentul Acord este interzis─â.


SECURITATE

Sunte╚Ťi de acord c─â, dac─â vi se acord─â posibilitatea, de c─âtre Societate, de a stabili credentiale de acces la anumite sectiuni ale Web-site-ului (un nume de utilizator ╚Öi o parole), nu le veti instraina si ve╚Ťi depune toate eforturile pentru a ├«mpiedica accesul la acest Web-site prin utilizarea numelui Dvs. de utilizator ╚Öi parola de c─âtre oricine altcineva dec├ót Dvs. Va rugam sa notificati Societatea imediat dac─â descoperi╚Ťi pierderea sau accesul neautorizat la astfel de informa╚Ťii de c─âtre o terta parte. De asemenea, va rugam sa utilizati o parol─â care nu sunt u╚Öor de ghicit de c─âtre o ter╚Ť─â parte.


Sunte╚Ťi de acord c─â nu ve╚Ťi ├«ncerca s─â inversa╚Ťi asamblarea, s─â inversa╚Ťi compilarea, s─â decompila╚Ťi, s─â dezasambla╚Ťi, s─â traduce╚Ťi sau s─â modifica╚Ťi ├«n alt mod codul, con╚Ťinutul sau materialele executabile pe sau primite prin intermediul acestui Web-site. ├Än╚Ťelege╚Ťi c─â astfel de ac╚Ťiuni v─â pot supune sanc╚Ťiunilor civile ╚Öi penale grave ╚Öi c─â Societatea va urm─âri aplicarea unor astfel de sanc╚Ťiuni pentru protejarea propriilor drepturi si ale celorlalti.

EXPORT

Sunte╚Ťi de acord c─â trebuie s─â respecta╚Ťi toate legile ╚Öi regulamentele aplicabile privind controlul exporturilor ╚Öi importurilor ├«n ceea ce prive╚Öte utilizarea de c─âtre Dvs. a acestui Web-site sau materialele sau serviciile primite prin intermediul acestuia ╚Öi, ├«n special, nu ve╚Ťi exporta sau reexporta nimic pe sau primi prin acest Web-site cu ├«nc─âlcarea legilor de export locale sau europene ╚Öi / sau f─âr─â licen╚Ťele legale sau conventionale necesare.


ERORI SI CORECTII


├Än timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a include informa╚Ťii exacte ╚Öi actuale pe Web-site-ul nostru, nu garant─âm c─â Web-site-ul va fi f─âr─â erori. Erori de introducere a datelor sau alte probleme tehnice pot duce uneori la afi╚Öarea unor informa╚Ťii incorecte. Ne rezerv─âm dreptul de a corecta orice inexactitate sau erori tipografice pe Web-site-ul nostru, inclusiv pre╚Ťurile ╚Öi disponibilitatea produselor ╚Öi serviciilor, ╚Öi nu avem nicio r─âspundere pentru astfel de erori. De asemenea, putem face oric├ónd ├«mbun─ât─â╚Ťiri ╚Öi / sau modific─âri ale caracteristicilor, func╚Ťionalit─â╚Ťii sau con╚Ťinutului Web-site-ului. Dac─â vede╚Ťi orice informa╚Ťie sau descriere care crede╚Ťi c─â este incorect─â, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi ╚Öi o vom verifica si corecta imediat, daca se impune.


LEG─éTURI LA ALTE SITE-URI WEB


Web-site-ul nostru poate con╚Ťine link-uri c─âtre alte web-site-uri ce apartin partenerilor no╚Ötri comerciali. Aceste ter╚Ťe p─âr╚Ťi, detinatoare ale web-site-urilor sunt responsabile pentru propriile condi╚Ťii de utilizare a web-site-ului lor. Prin urmare, orice de cate ori veti decide sa accesati un astfel de link, v─â recomandam s─â examina╚Ťi cu aten╚Ťie termenii de utilizare si politicile de confidentialitate si protectia datelor ale fiec─ârui astfel de web-site pe care alege╚Ťi s─â ├«l accesa╚Ťi de pe Web-site-ul nostru.


Aceste web-site-uri nu sunt sub controlul Societatii ╚Öi nu sunt monitorizate sau revizuite de Societate. Includerea unor astfel de link-uri sau a unui cadru nu implic─â aprobarea continutului acestora de c─âtre Societate. Sunte╚Ťi de acord c─â Societatea ╚Öi licen╚Ťiatorii acesteia nu au nicio r─âspundere fata de aceste web-site-uri ter╚Ťe ╚Öi fata de orice consecinte ale utilizarii acestora de c─âtre dvs.

LICENȚA UTILIZATORULUI WEBSITE-ului


Cu excep╚Ťia informa╚Ťiilor personale, toate informa╚Ťiile pe care le posta╚Ťi pe acest Web-site sau pe care le comunica╚Ťi Societatii prin intermediul acestui Web-site (colectiv "Submissions") vor fi pentru totdeauna proprietatea Societatii. Societatea nu va trata nicio astfel de informatie ca fiind confiden╚Ťial─â ╚Öi nu va avea nici o responsabilitate ca urmare a oric─âror asem─ân─âri care pot ap─ârea ├«n viitoarele servicii sau produse ale Societatii cu respectivele informatii. Recunoa╚Öte╚Ťi c─â sunte╚Ťi pe deplin responsabili pentru mesajele, inclusiv pentru legalitatea, fiabilitatea, adecvarea, originalitatea ╚Öi existenta drepturilor de autor asupra oricaror informatii introduse de Dvs. in cuprinsul Web-site-ului. Prin prezenta, reprezenta╚Ťi ╚Öi garanta╚Ťi c─â transmiterile Dvs. catre Web-site nu ├«ncalc─â drepturile de proprietate intelectuala sau oricare alte drepturi ale unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

CONDUITUL UTILIZATORULUI


Utiliz├ónd facilitatile acestui Web-site care v─â permit s─â posta╚Ťi sau s─â transmite╚Ťi ├«n alt mod informa╚Ťii c─âtre sau prin intermediul acestui Web-site sau care pot fi v─âzute de al╚Ťi utilizatori, sunte╚Ťi de acord c─â nu ve╚Ťi ├«nc─ârca, posta sau distribui ├«n alt mod sau facilita distribuirea oric─ârui con╚Ťinut - inclusiv text, comunica╚Ťii, video, software, imagini, sunete, date sau alte informa╚Ťii care:


A. sunt ilegale, amenin╚Ť─âtoare, abuzive, h─âr╚Ťuitoare, def─âim─âtoare, calomniatoare, ├«n╚Öel─âtoare, frauduloase, invazive fa╚Ť─â de intimitatea persoanei, incorecte, obscene, explicite din punct de vedere sexual sau grafic sau care ├«ncalc─â ├«n alt mod regulile sau politicile acestui Web-site;


B. ├«ncalc─â orice brevet, marc─â comercial─â, marc─â de serviciu, secret comercial, drept de autor, drept moral, drept de publicitate, intimitate sau alt drept de proprietate al oric─ârei p─âr╚Ťi;


C. constituie publicitate neautorizat─â sau nesolicitat─â, e-mail nesolicitat sau ├«n vrac (cunoscut ╚Öi sub numele de "spamming"), scrisori ├«n lan╚Ť, orice alt─â form─â de solicitare neautorizat─â sau orice form─â de loterie sau jocuri de noroc;


D. con╚Ťine viru╚Öi de software sau orice alt cod, fi╚Öiere sau programe de calculator proiectate sau destinate s─â perturbe, s─â deterioreze sau s─â limiteze func╚Ťionarea oric─ârui software, hardware sau echipament de telecomunica╚Ťii sau s─â deterioreze sau s─â ob╚Ťin─â acces neautorizat la orice date sau alte informa╚Ťii de orice ter╚Ť─â parte; sau


E. ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte orice persoan─â sau entitate, inclusiv orice angajat sau reprezentant al acestui Web-site, licen╚Ťia╚Ťi sau agen╚Ťi de publicitate.

De asemenea, sunte╚Ťi de acord s─â nu colecta╚Ťi informa╚Ťii despre utilizatorii acestui Web-site sau s─â utiliza╚Ťi aceste informa╚Ťii ├«n scopul transmiterii sau facilit─ârii transmiterii e-mailurilor sau comunic─ârilor electronice nesolicitate pentru orice scop comercial al Dvs. sau al unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi. De asemenea, sunte╚Ťi de acord c─â nu ve╚Ťi solicita sau colecta informa╚Ťii sau nu veti ├«ncerca s─â stabiliti vreun contact cu cineva cu varsta mai mica de 18 ani, f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul p─ârin╚Ťilor.


Acest Web-site nu difuzeaz─â ├«n general, nu monitorizeaz─â sau editeaz─â con╚Ťinutul postat de utilizatorii sai. Cu toate acestea, acest Web-site ╚Öi agen╚Ťii s─âi au dreptul, la propria discre╚Ťie, s─â ├«nl─âture orice con╚Ťinut care, ├«n opinia unic─â a oepratorului Web-site-ului, nu respect─â regulile de transmitere cuprinse in prezentul Acord sau este altfel d─âun─âtor, inacceptabil sau inexact. Acest Web-site nu este responsabil pentru orice defec╚Ťiune, ├«nt├órziere, daune sau rezultate, ├«nl─âturarea unui astfel de con╚Ťinut. Sunte╚Ťi de acord c─â utilizarea de c─âtre Dvs. a acestui Web-site poate fi suspendat─â sau terminat─â imediat dup─â primirea oric─ârei notific─âri care sus╚Ťine c─â a╚Ťi utilizat acest Web-site cu ├«nc─âlcarea acestor reguli ╚Öi / sau pentru orice scop care ├«ncalc─â orice dispzitie legala precum, dar f─âr─â a se limita la, postarea de informa╚Ťii care ar putea ├«nc─âlca drepturile ter╚Ťilor, care ar putea def─âima o ter╚Ť─â parte, care ar putea fi obscene sau pornografice, care ar putea h─âr╚Ťui sau ataca alte persoane, care ar putea ├«nc─âlca reglement─âri penale etc. a agen╚Ťilor, ofi╚Ťerilor, directorilor, contractorilor sau angaja╚Ťilor s─âi. ├Än acest caz, sunte╚Ťi informat c─â proprietarul acestui Web-site v─â poate dezv─âlui identitatea ╚Öi informa╚Ťiile dvs. de contact, dac─â este solicitat de un guvern sau de un organ de aplicare a legii sau ca urmare a unei cita╚Ťii sau a unei alte ac╚Ťiuni legale.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA


1. Dreptul de autor


Designul Web-site-ului, programul software aferent, codul sursa, textul, con╚Ťinutul, selec╚Ťia ╚Öi aranjamentul elementelor, organizarea, grafica, compila╚Ťia, traducerea magnetic─â, conversia digital─â ╚Öi alte aspecte legate de Web-site sunt protejate ├«n conformitate cu legile aplicabile ├«n materie de drepturi de autor, TOATE DREPTURILE REZERVATE. Plasarea oric─âror astfel de elemente pe Web-site de catre Societate nu constituie o renun╚Ťare la vreun drept ├«n astfel de elemente si nici acordarea vreunei licente pentru utilizarea lor de catre terte persoane. Prin urmare, nu ob╚Ťine╚Ťi drepturi de proprietate asupra unor astfel de elemente v─âzute prin intermediul Web-site-ului, nici daca aveti calitatea de consultant. Cu excep╚Ťia cazului ├«n care se prevede altfel, nici unul dintre aceste elemente nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, desc─ârcat, expediat, afi╚Öat, transmis, mecanic, fotocopiat, ├«nregistrat sau altfel, f─âr─â permisiunea scris─â prealabil─â a Societatii.


2. Marc─â comercial─â


Numele Farmasi , logo-ul ╚Öi toate denumirile produselor, denumirile companiilor, sloganuri ╚Öi alte sigle, dac─â nu se specific─â altfel, sunt m─ârci comerciale ╚Öi / sau desene comerciale ale Farmasi. Utilizarea sau utilizarea necorespunz─âtoare a oric─âror m─ârci sau a altor materiale con╚Ťinute pe Web-site, f─âr─â permisiunea prealabil─â scris─â a Farmasi sau altor societati din grupul Farmasi, proprietare ale acestora, este interzis─â ├«n mod expres.

DECLINAREA DE GARANȚII

Societatea, agen╚Ťii de publicitate ╚Öi orice detinatori de drepturi asupra elementelor continute de Web-site nu fac nicio declara╚Ťie sau garan╚Ťii cu privire la acest Web-site, adecvarea informa╚Ťiilor con╚Ťinute sau primite prin utilizarea acestui Web-site. Toate informa╚Ťiile acestui Web-site sunt furnizate "ca atare", f─âr─â garan╚Ťii de orice natur─â. Societatea, agen╚Ťii de publicitate ╚Öi / sau licen╚Ťiatorii acesteia nu garanteaz─â c─â con╚Ťinutul sau orice informa╚Ťie primit─â de pe acest Web-site este exact─â, fiabil─â sau corect─â si nici c─â acest Web-site va fi disponibil ├«n orice moment sau loca╚Ťie, c─â orice defecte sau erori vor fi corectate, sau c─â con╚Ťinutul informa╚Ťiilor primite de pe acest Web-site nu con╚Ťin viru╚Öi sau alte componente d─âun─âtoare, desi Societatea depune eforturi pentru asigurarea celor mai bune masuri de securitate. Folosirea acestui Web-site va fi facuta exclusiv in cunostinta de cauza de catre fiecare utilizator. Utilizatorul este de acord sa nu se bazeze pe alte garan╚Ťii sau declara╚Ťii dec├ót cele din ÔÇőÔÇőprezentul Acord. Deoarece anumite dispozitii legale nu permit excluderea anumitor garan╚Ťii, este posibil ca aceste excluderi s─â nu vi se aplice, ci s─â se aplice ├«n m─âsura maxim─â permis─â de legea aplicabila.

LIMITARE A R─éSPUNDERII

Societatea, agen╚Ťii de publicitate ╚Öi / sau licentiatorii sau licen╚Ťia╚Ťii s─âi nu pot fi r─âspunz─âtori ├«n nici un caz pentru pagubele directe, indirecte, punitive, incidentale, viitoare, potentiale, etc. care rezult─â din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest Web-site. Aceast─â limitare, in masura permisa de legea aplicabila, se aplic─â indiferent dac─â presupusa r─âspundere rezulta din contract sau are natura delictual─â, daca rezulta din neglijen╚Ť─â, chiar dac─â Societatea, agen╚Ťii de publicitate ╚Öi / sau licen╚Ťiatorii acesteia au fost informa╚Ťi cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.DESP─éGUBIRI


Sunte╚Ťi de acord s─â ap─âra╚Ťi, s─â desp─âgubi╚Ťi ╚Öi s─â proteja╚Ťi Societatea, agen╚Ťii de publicitate, licen╚Ťiatorii, filialele ╚Öi alte companii afiliate ╚Öi angaja╚Ťii acestora, contractorii, ofi╚Ťerii, agen╚Ťii ╚Öi directorii de toate datoriile, crean╚Ťele ╚Öi cheltuielile, inclusiv onorariile avoca╚Ťilor ca urmare a utilizarii de c─âtre Dvs. a acestui Web-site sau a oric─âror servicii, informa╚Ťii sau produse de pe acest Web-site sau orice ├«nc─âlcare a prezentului Acord, daca prevederile contractuale sau legale nu impun altfel.


CONFORMAREA LEGAL─é

Compania poate suspenda sau rezilia acest Acord sau utilizarea Web-site-ului imediat dup─â primirea oric─ârei notific─âri prin care Societatea este informata c─â utilizatorul a folosit acest Web-site pentru orice scop care ├«ncalc─â prevederile prezentului Acord, orice dispozitii legale incluz├ónd, dar f─âr─â a se limita, la publicarea de informa╚Ťii care ar putea s─â produca prejudicii unei ter╚Ťe parti, care poate fi obscen─â sau pornografic─â, care ar putea h─âr╚Ťui sau ataca alte persoane sau care ar putea ├«nc─âlca dispozitiile penale. ├Än acest caz, Societatea poate dezv─âlui identitatea utilizatorului oricarei autoritati publice de investigare, instantelor de judecata si nu va fi r─âspunz─âtoare pentru daunele suferite de utilizator ca urmare a acestor actiuni ale Societatii. Prin urmare, Utilizatorul este de acord s─â nu intreprinda nicio ac╚Ťiune sau sa emita vreo pretentie ├«mpotriva Societatii pentru o astfel de divulgare.


ALEGEREA LEGII ╚śI FORUMULUI


Acest Web-site (cu excep╚Ťia web-site-urilor unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi) este operat de Societate. Prin accesarea acestui Web-site, sunte╚Ťi de acord c─â orice ac╚Ťiuni sau revendic─âri care decurg din sau ├«n leg─âtur─â cu prezentul Acord sau utilizarea dvs. a acestui Web-site, sunt guvernate de legislatia romana.


DIVERSE

Prezentul acord constituie ├«ntregul acord ├«ntre p─âr╚Ťi legat de obiectul s─âu. Dac─â o prevedere a prezentului acord este interzis─â prin lege sau este considerata inaplicabila, dispozi╚Ťiile r─âmase nu vor fi afectate.

Operatorul acestui Web-site ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a revizui acest Acord la discre╚Ťia sa, a╚Öa incat aveti obligatia de a verifica acesti Termeni la orice accesare a Web-site-ului pentru a v─â asigura c─â respecta╚Ťi versiunea curent─â.

Completarile si actualizarile ulterioare le veti gasi pe site-ul companiei Farmasi, in meniul din partea de jos a paginii.

Farmasi by Antonela Roman
error: Acest continut este protejat!