INFORMATII SUPLIMENTARE

BROWN SUGAR
FARMASI

PROPRIETATI / BENEFICII / UTILIZARI GENERALE

BROWN SUGAR

> Odată ce substanța penetrează pielea, aceasta slăbește proprietățile de legare ale lipidelor care susțin straturile de piele moartă și permite astfel, stratului cornos să se exfolieze și să expună celulele vii ale pielii.
2. ZAHARUL CA EXFOLIANT TOPIC
> Exfoliază și elimină celulele îmbătrânite ale pielii de pe suprafața exterioară a acesteia.
> Deci, dacă simțiți că pielea dvs. pare uscată și aspră puteți utiliza această substanță pentru a re-descoperi pielea tinerească, luminoasă și sănătoasă.
> Utilizarea zaharului brun ca exfoliant pentru piele este una dintre utilizarile neasteptate ale acestui zahar, deoarece textura sa aspra o face ideala pentru eliminarea murdariei, a grasimilor si a celulelor moarte ale pielii. In plus, exfolierea pielii (gomajul) sau scrubul cu zahar brun ajuta la eliminarea celulitei, favorizand in acelasi timp circulatia sangvina.
3. ZAHARUL ACTIONEAZA CA UN " HIDRANT" NATURAL

> Hidratanții sunt substanțe higroscopice care sunt utilizate pentru capacitatea lor naturală de a păstra lucrurile cu care intră în contact umede.
> Deci, zahărul reține umezeala care a fost absorbită și atrage vaporii de apă în sau sub suprafața obiectului sau a organismului și prin aplicarea acestuia pe tenul nostru ajută la menținerea umidității în piele.
> Beneficiile unice pentru sanatate ale zaharului brun includ capacitatea sa de a stimula nivelul de energie, de a preveni raceala, de a trata infectiile uterine, de a imbunatatiti digestia, de a reduce flatulenta si ajuta a pierderea in greutate.
> AMELIOREAZA CRAMPELE MENSTRUALE
Potasiul gasit in melasa, care este amestecat cu zaharul pentru a face zahar brun, ajuta la relaxarea muschilor, inclusiv a muschilor uterini si usureaza crampele care apar in timpul menstruatiei.
> OFERA UN BOOST DE ENERGIE
Ca orice alt carbohidrat simplu, acest tip de zahar are un efect energizant asupra intregului organism. Adesea, zaharul de culoare inchisa este preferat de catre persoanele care isi beau cafeaua de dimineata.
> Consumul in cantitati excesiva al acestui soi de zahar nu este o idee tocmai buna, insa zaharul este cunoscut pentru proprietatile sale de a stimula metabolismul si de a oferi senzatia de satietate, ceea ce il face ideal pentru persoanele care vor sa piarda din greutate, precum si cele cu obezitate.
> Conform unor studii, specialistii in nutritie spun ca amestecarea acestui zahar in apa calda si consumul acestuia poate suprima simptomele inflamatorii ale astmului.
> Zaharul brun este considerat a fi extrem de benefic pentru sistemul digestiv, deoarece ajuta la imbunatatirea sanatatii acestuia. De exemplu, ceaiul de ghimbir si cu putin zahar brun este extrem de util pentru tratarea constipatiei.

Farmasi by Antonela Roman
error: Acest continut este protejat!